torstai 28. helmikuuta 2013

tassut maalissa~

Tänään koulussa, minun tassunjälkeni jäi opettajamme huoneeseen. :)




Piristyikö?:)

Huomenna näen miltä (toinen työ) hiekkamaalauksen lopputulos näyttää.

Kevättä ilmassa kynnet~

Oli aivan pakko kokeilla mun uusia kynsilakkoja. En malttanut odottaa huomiseen, että olisin päivänvalolla saanut kuvattua kynteni. Tilasin Adeninasta kaksi kynsilakkaa jotka olivat mieleeni, keväiseen mieleeni. :) Tää meinaa tosin vähän naurattaa.. Siks ku huomen on koulu- ja maalauspäivä joten, kenen laitetut kynnet menee heti pilalle?! Tai toivotaan että ei mene, mutta olettaa saattaa. Adenina laittoi kaupantekijäisiksi minulle kivoja siirtokuvia. Hahaa aika nappiosuma, pirteitä pikku-ukkoja. Tilaamani lakat olivat China Glazen Lemon Fizz ja Orlyn Coachella Dweller. Näät on vähän enemmän hempeemmän väriset mitä tässä kuvassa. Tykkään tosi paljon. Kiva kiitos toimituksesta Adenina!!:)


maanantai 25. helmikuuta 2013

Keltaista~

Malttamaton ei enää jaksanut odottaa piristävien tekstiilien esille laittoa. Esim makuhuoneen tekstiileissä värikkyys houkutteli testaamaan piristävää vaikutusta. Kaivoin kaapin pohjalta vanhat keltaiset lakanat. Piristyi kummasti. Varsinkin Esko Valtaojan kirjan takana komeillessa. ;) En ole sitä vielä lukenut, mutta parempi puolisko tuumasi että minun pitänee lukea se. Hmm, Bingu sopis kyl näillä sävyillä hyvin meidän makkariin!!:D

Mua (tai kenties mun paitaa) sanottiin tänään nappinapaksi. Heheh*?!
Meillä "herrasväki" lomailee. Koitan repiä kaiken mahd.
lomantunteen myös itselleni!:) Mukavaa alkanutta viikkoa teil!

lauantai 23. helmikuuta 2013

Lauantai illan projekti~

Mun yks maalausprojekteistani eteni äsken vihdoin loppuaan. Enää pitää odottaa että se kuivaa ja kasata koko mööpeli. Huhhuh. Saas nähdä mitä lopputuleman pitää!! Kaikkea sitä ryhtyyki kokeileen.. Nyt sormet, tai siis koko käsi oikeastaan mustana. :) Minä piiloudun saunanlauteille, kun koko mökki haisee spriipohjaiselle maalille. :DDD Kääks. Oikein hassun hauskaa lauantai iltaa teille kaikille kivoille! Näkyillään taas 'tipuset'. :D

perjantai 22. helmikuuta 2013

perjantai aamun aurinko~

Ihanaa perjantai aamua kaikille! Kävin ulkona jo tepastelemassa hetken ja kyllä piristi. Aurinko paistaa ja keli on mitä mahtavin. Tuumasin että alkaa taas polkujen reunukset olemaan suhteellisen täynnä lumikinoksia. Pitäisi kehitellä niistä jotain kivaa. Lapsuuden kodissa on tehty taas iglu, mutta en ehkä kuitenkaan itse ala lumilinnoja väsäilemään. Tai mistä sitä koskaan tietää mitä kehittelen inspiksen sattuessa. :) Vielä ei ole viikonlopulle tehty suunnitelmia, mutta sen tiedän että mieheni aloitti talviloman joten aijon yrittää ottaa siitä kaiken ilon irti itsekin. Mahdollisimman vähän harjoittelupäiviä ja kiireisiä suunnitteluhetkiä kartan, vaikkakaan se ei välttämättä onnistu kovin hyvin. Hih* Hyvä suunnitelma kuitenkin. Kohta hyppään puksuttimeen (=autoon) ja lähden naapuri paikkakunnalle, siellä kun on joitain tapahtumia pitkin kaupunkia ja väkeä odotettu tulevan liikenteeseen yli 10 000. Ehkä myös kirpputoripöytää käyn aika ajoin kohentamassa, mikäli sinnekin sattuu enemmän väkeä. Kaikkea kivaa siis... Mukavaa perjantain jatkoa kaikille. Toivottavasti teilläkin paistaa aurinko!

 

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Vaatestailausta~~

Viikonlopun Friendtex vaatekutsuni peruuntuivat kun olin kipeänä (hehkutinki kutsuja niin facen puolella, blääh). Onnekseni niitä ei sitten peruttu minulta kokonaan.. Eilen sain käydä kutsuilla ja taas lompakko tyhjeni. Aina yhtä muodikas ja mukava esittelijämme oli kehitellyt uuden jutun meille ja ihme kyllä kaikki naiset lähtivät mukaan tähän leikkiin. Stailaus leikkiin, jossa jokaiselle puettiin epämukavuus ja mukavuus alueen vaatteet päälle.. En tiedä menikö minulla mikään kokonaisuudessaan sinne epämukavuuden puolelle, kaikissa oli jotain kivaa. Tosin monet vaatteista olivat isoja niin ehkä niiden 'kuvauttaminen' oli hiukan hankalaa *stihhih*. Huippu ilta ja kiva uus juttu, ainakin näin meidän kesken siis. Kaikki oli siis tuttuja keskenään joten naurua piisasi, epämukavuus puolen vaatteita kokeiltaessa. Systeri oli kyllä ehdottomasti paras kukkahousuineen.

Moni kuva kerettiin 'paniikissa' ottaa ennenkuin stailaaja kävi 'pukemassa vaatteet oikein'
meidän päällemme. Tässä osa minun vaatteistani, niitä oli siis useampi. Yllätysssss. :D

Onko teil ollu yhtä hauskoja vaatekutsuja????? :)

tiistai 19. helmikuuta 2013

3 vuotis Ti-Ti juhlat~

Viime viikolla sain taas luvan järkkäillä yhdet kolme vee huippu tyypin synttärikemut. Taisinkin aikaisemmin mainita näistä. Innoissani suunnittelin juhlia. Kaupoista kovan etsinnän tuloksena ei löytynyt kuin ilmapalloja ja piparkakkumuotteja. Loput kehittelin itse. Oli kivaa järjestää näitä juhlia askarrellen, olisi tosin ollut vielä kivempaa kun en olisi sairastunut ja näin ollen olisin päässyt myös juhlimaan näitä huippu tyypin 3 vee ti-ti nalle kemuja. Sain onneksi kuvia juhlien jälkeen, niin en jäänyt ihan totaalisesti paitsi kaikesta ilosta. Huippuu että niin paljon kaikkee ti-ti juttuja näkyi siellä täällä. Viirin tein tarkoituksella värikkään pelkistetyksi, et sitä voi käyttää muissakin tilanteissa. Lapset olivatkin sanoneet että tää pidetään ens talveen saakka. :) Jeah. Kuvista päätellen piparkakkumuoteista oli syntynyt nalle pipareita, kivaa. Hienon kakun tuttuun tapaan teki siskoni!!:)



Tänään (tai siis eilisen puolellehan se jo menee) oli sankarin oikea syntymäpäivä. Onnekseni tervehdyin ja poikkesin iltasella viemässä lahjan. Kiikarit, jotta kolme vee herra voi kurkistella ikkunoista näkyykö oikeita ti-ti nalleja. :D Anteeks jo etukäteen taas huomista päivää. Tää tättärää kun ei malttanut istua rauhassa kahvikupposen ääressä, vaan pisti tömistellen nalle kemuilla. Toivottavasti lapset saa unen, tai no kellohan on jo aika paljon joten toiv. myös minä saan unen.. :D Mut heiiii, kerran vuodessahan ne synttärit jokaisella vaan on!:)

Seuraaviin juhlien järjestelyihin taas..

~ystävällisin terveisin Helinä~

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

kummallinen viikko ja värit~

Meillä on tällä viikolla ihan kummallinen viikko.. Miehellä pitkästä aikaa, liekkö vuosiin ollut iltahukia ja itse olen ollut harjoittelussa oikeastaan jokaisena päivänä, kellon aikaa katsomatta. Aamulla hyppään jo auton rattiin, tulen takaisin kun tulen ja mies on jo kadonnut töihin, tai ollut töissä jo puolet ajasta. Nähdään illalla kun hän tulee töistä sanon hänelle hyvää yötä ja aamulla olen taas jo lähtenyt kun mies herää. Nyt kun ei heti pitänyt lähteä liikenteeseen mies paineli heti herättyään salille ja itse täällä jo yhden koneellisen pessyt pyykkiä ja astioita. Kohta tosin taas lähden liikenteeseen, paitsi että nyt tuli puhelu että ei tarvitsekaan heti lähteä.. :) Eilen illalla istuin sohvalla väsyneenä ja odotin parempaa puoliskoa kotiin, pähkäilin tulevia tekstiilejä ja värejä kotona. On tietenkin asioita jotka ei muutu, siis joitain ihan pitkäkestoisia suosikkeja ja lemppareita. 
Tyynyn olen saanut pappan veljeltä, hän on sen itse tehnyt minua varten.. Oon ehkä ennenkin esitellyt sitä mutta aina se vaan uudestaan ja uudestaan hakeutuu kuviini. :) Ehkä se siksi onki lemppari. Toiset asiat ovat erilaiset viltit ja torkkupeitot.. Ne ei poistu vilukissan kotoa edes kesän aikana.. Niitä lojuu jokaisessa huoneessa, erivärisinä ja eri kuoseilla.. Niistä yksi lemppari on lapsena kummitädiltä saatu isoäidinneliöpeitto..
Toinen asia mikä ei oletettavasti kevään myötä muutu, on kynttilät. Olen aina ollut suhteellisen huono kynttilöiden polttaja, mutta niitä on aina esillä. Nyt kun kynttilöissä on niin kivat värit niin en usko että ne katoaa pöydiltä, kirjahyllyn päältä jne pois ihan hetkeen. Liekö koko kesänä. :) No jotain kuitenkin täytyisi keksiä ja nyt olohuoneen lattialla lojuu kymmenen metriä kangasta.. Sempä näette (samoin kuin minä) mitä saan siitä aikaiseksi. Uskon että siitä tulee johonkin ainakin verhot ja ehkä yhteen tuoliin uusi verhoilu. Hmmm..
Sitten asia jonka hoksasin unohtuneen: YSTÄVÄNPÄIVÄKORTIT! Voi eii.. Muutama kortti tuli kirjoitettua alkuviikosta, ne on edelleen tuossa pöydällä. Tänään täytyy heti laittaa ne postiin!! En ole unohtanut teitä ihanat ystävät. ♡ Joko te olette jakanut ystävänpäivä korttinne ja lahjanne? Annoin miehelle äsken kun hän saapui salilta 'ystävänpäivälahjaksi' me&i:n yrmy pipon *hat with one moody frog. Ajattelin että se ei mee päähän kirveelläkään, mutta hänhän pitiki siitä. Nauroi ja kulki se päässä eestaas. Haha. Ei kerrota että se oli aika söpö. :)

Olipas siinäkin taas "syvällisiä pohdintoja". Nyt vauhtia masiinaan..

Mukavaa keskiviikkoa teil!:) 

maanantai 11. helmikuuta 2013

kirppikseltä omaa aikaa~

Näin se kiire näkyy blogissani, yhyhyyy anteeks. Kaameen näköstä täällä ja kotona. Heeh. No mutta, tänään päätin ottaa vähän omaa aikaa ja kävin kirppiksellä. Löysin ensi viikonloppuna järjestettäviin juhliin vanhoja kulhoja, neljää eri kokoa eikä maksanut ku yksviiskyt. Näissä kulhoissa on jotain samaa joka näkyy tulevissa juhlissa. Mutta en kerro vielä, ettei salaisuus paljastu. Saan pian kolme vuotiaalta könii. Hih. Nyt vähä musiikkia ja siivoon siks aikaa ku mies tulee iltahukista. Moro!!!:)

 

perjantai 8. helmikuuta 2013

päivä piirtäen~

Tänään oli taas mukava päivä koulussa. Koneiden alkutakkuilun ja parin kaatumisen jälkeen päästiin kunnolla vauhtiin. :) Nyt vaan ku ois lompuukin pohjalla vähän ylimääräistä niin kylläpä vaan tääki tättärää omistais näin helpon ja hyvän piirustusohjelman. Kuvat taas kerran näppästy kameralla tosi fiksusti näytöltä suoraan, kun en aamu kiireessä löytänyt muistitikkua mistään! Päivä oli kaikin puolin taas mieleenpainuva, ruuattomine taukoineen ja pienine kömmähdyksineen. :)






Vaikuttaako viimeinen kuva jotenkin tutulta? Mistähän se voisi olla..
Innostuksissaan ku oli nii loppu aika taas kesken!:D

Nyt nukkumaan että jaksaa aamulla taas edustaan!;) Mukavaa viikonloppua.

torstai 7. helmikuuta 2013

Huhuuuu~

Huhuilen täällä Tiiranpesän Marin perään.. Arvonta suosi sinua!


Otatko yhteyttä pian! Saataisiin paketti jo matkaan. :)

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

kumma kuvakulma ja vaatteet~

Vähän pitää kiirettä, eikä ole kerennyt koneella istuskelemaan saati sitten kirjottelemaan. Mutta ei se mitään, kun tämä kiire on hyvästä. :) Eihän nääs kotirintamalla ole mitään tapahtunutkaan! Muualla tosin ja aika paljonkin. No, sanotaanko että ensi sunnuntaihin asti on tiedossa menoa, menoa ja menoa. Perjantaina taas kouluun, eikä viikonloppunakaan levätä laakereillaan. Ainiin, jostain vielä pitäisi repiä aika rakenna-sisusta-asu messuille. Yritän kuitenkin jossain välissä piipahtaa aina teitä morjenstaan. Toivottavasti kommentointikin on vähintään yhtä fiksua, mitä kuvan vaatteiden pitäisi minulle tehdä. Eikuuu.. :)
 Fiksuko muka... :D Voih.

Mukavaa viikonjatkoa teille kaikille kivoille!!

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Viikonlopun ihanat~

Aivan ihana viikonloppu takana.. Vaikkakin nyt täytynee myöntää että ihan joka paikkaan en kerennytkään. Tässä kuitenkin tän päivän ihania. Aamulla tää täti-tättärää pisti lapset ja papparaisen askartelemaan sillä aikaa kun siskot ja äiti koristeli leipomuksia. Oikein kunnon askartelutuokio. Lapset saivat valita mieleisen kuvan lehdistä, pohjan kuvalle kartongeistani, piirtää lisäksi kuvat ja nimmarit vielä mukaan. Minä ja papparainen (mun isi) vain toimittiin saksimiehenä & liimatyyppinä. Mä oon niin ylpee, tosi kauniit kortit. Niinku oli myös päivän kihlapari kenelle kortit menivät. Vielä onneaaa ja kiitos juhlista!!! 
 




Ootte ihanii!! ♡♡♡

perjantai 1. helmikuuta 2013

Helmikuun ekana juhlitaan~


Aloitetaaan helmikuu hulvattomalla juhlinnalla. Koko viikonlopuksi menoa. Tänään siis heitetään "bilevaatteet" niskaan ja lähdetään tyttöjen kaa Kotipellon akustiselle keikalle. Huomenna päivällä me&i kutsuille jonka jälkeen heitetään 70-luvun koltut päälle ja käydään juhlimassa vähän syntymäpäiviä. Sunnuntaina juhlitaan sydämellisesti serkkutytön kihlajaisia. Ihanaa, mikä juhlien täyteinen viikonloppu. Maanantaina sitten varmaan levätään. Olen laittanut vaatteet valmiiksi, hengariin roikkumaan että pysyy vaatteet menossa mukana. Toinen kuva muistuttaa ittiä että pidä harja mukana ja yritä näyttää siistiltä.

 

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!!