perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kauniilta kirpputorilta~

Hei vaiiin. En ole karannut mihinkään vaikkei olekaan näkynyt pieneen toviin. Tai ehkä olenkin, ulos. Jonka te varmaan oletteki arvanneet. Nyt ulkona on kylmä ja sisällä on kylmä, joten istun villapusero päällä koneella lämmittelemässä. Ajattelin mennä laittamaan pian takkaan tulet. :) Hyrr. Mieltä  lämmittävää on taas viikonloppu ja kaiken maailman ihanat alkukesän tapahtumat. Hirvee hinku kiertää kaikki paikat!! Ei nyt, vaan sitä seuraavana viikonloppuna kokkolassa on suntin suurmarkkinat. Sinne ajattelin lähteä juhlistamaan ensimmäistä lomapäivääni. Minulla on siis enää neljä arkipäivää töitä ja sitten aloitan kesälomaaaan! Ihanaa. Mutta palataan ajassa taaksepäin, viime lauantaihin ja ehkä ajatuksin vielä kauemmas. Kävin ihanassa Antiikki Makasiini kirppiksellä. Ihastelkaa tai käykää paikanpäällä <- siellä vasta pääsee tunnelmaan. OIH~~ 

 
Vanha kaunis rakennus täynnä katettuja pöytiä, hyllytettyjä kaapeja, sänkyjä, toimistotiloja, kauneussalonkeja jne.. Kaikki on siis todella kauniisti aseteltu ja joka paikkaan saa kurkistaa. Eli ei niinkuin kotona ~ kaappeihin katsomiskieltoa!:) 



Myös miehet voisivat viihtyä.. ~



Täällä lopen mieleni horjui..~


Tässä tosiaan vain pienen pieni osa kaikesta ihanasta mitä siellä oli. Ensimmäisen kierroksen jälkeen ei ollut oikeastaan hajuakaan mitä kaikkea siellä oli. Tarvitsisi siis kiertää ainakin se kaksi kertaa tai käydä aina uudestaan ja uudestaan.. Sanoinkin myyjälle että toivottavasti minusta ei tule "riesa". :) Myyjä totesi että ei usko niin tapahtuvan ja että he toivovatkin että ihmisillä silmä lepäisi kiertäessä. Ainiin, taustalla soi ajan henkeen sopivaa musiikkia. Voihan.. <3 Minullahan ei kenties ole lupaa tähän kirjoittamiseen mutta en usko heidän tykkäävän huonoa asiasta... Sain luvan ottaa valokuvia mutta unohdin mainita että tuppaan kirjoittamaan tänne kauniista paikoista ja semmoisista ihanista putiikeista joissa viihdyn. Toivottavasti siis teidänkin silmä lepää kuvia katsellessa. :) Löysin heidät äsken myös täältä.

Yritän parantaa huonot käytöstapani ja kirjoitella teille useamminkin. :) 
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille.

6 kommenttia:

  1. Ja anteeksi kuvien hiukan huonohko laatu.. Olin vain niin häkellyksissä siitä kaikesta!!!:) hih*

    VastaaPoista
  2. ihanaa .... menneiden aikojen havinaa. Kivaa Viikonloppua !

    VastaaPoista
  3. Melkeen arvasinkin mikä paikka oli kyseessä ;)
    Kävin viime kesänä tuolla. Kuvien perusteella olisi aika käydä uudestaan :) Onneksi on kesä aluillaan.

    VastaaPoista
  4. Oispas kiva päästä tuolla käymään!:)

    Kävin kurkkimas merirosvojutut!!Kiitos vinkeistä!:)

    VastaaPoista
  5. Alma, tiesin että tiesit. Hih*

    On tullut ystäviltä yhteydenottoja että pitäisi lähteä käyttämään tuolla! Mielelläni sen teen. :)

    Ei muutako kesäreissulla piipahtamaan, tulee maakuntamatkailua!

    VastaaPoista